huh. olipa raskas paiva. oltiin eilen huipuistossa koko paiva ja tanaan kaiki lapset kavi aivan ylikierroksilla.  enne n nukkumaan menoa sain mahdollisuuden kirjoittaa vahan, joten ajattelin kayttaa  ajan hyvakseni.

huvipuistossa oli mahtavaa. siella oli ihan jarjettoman kuuma, aurinko paistoi taydelta teralta, onneksi kukaan meista ei palanut. puistossa oli mm. latinalaisen amerikan suurin puu vuoristorata ja muuta mahtavaa. kaikkein parasta oli kuitenkin beji-hyppya ihan vahasen muistuttava laite, jossa piti pukeutu valjaisiin ja sitten sut hilattiin 53 metrin korkeuteen (vatsallaan maaten..) ja sitten narusta nykaisemalla alkoi vapaa pudotus jattikeinussa. osa lapsista teki sen myos, ei tosin kukaan meista, mutta ma tein sen vikana juttunani ennen poislahtoa ja taytyy sanoa, etta se oli ehka makeinta mita oon ikina kokeillut. jos olis ollut aikaa, olisin mennyt uudestaan.

lapset tietty tykkas paikasta ihan hirmuiesti ja juoksi laitteesta toiseen hurjaa vauhtia. puistossa piti olla vahintaan 3 hlon ryhmissa, mutta valilla siita jouduttiin joustamaan, kun lapset halusi niin eri asioita. jokaisella oli kuitenkin ihan hirmuisen kivaa, vaikka laitteet oli suurin piirtein sellaisia, mita suomessakin voisi olal.

huomenna on open day ja lapset menee sielta suoraan perheisiin. se on siis sao paolossa, koska kukaan ei kuulema jaksaisi tulla tanne maalle meita katsomaan... esitettaan letkajenkka ja maamme laulu. lapset on innoissaan perheviikonlopusta, koska tykkasivat edellisista perheista niin paljon. r menee brassin ja guatemalalaisen kanssa, a.k. ruotsalaisen kanssa, j. kanadalaisen ja a.a. saksalaisen kanssa. lapset sai itse toivoa kolme suosikkiaan ja sitten ne yritettiin laittaa niiden kanssa.

meillakin on vapaviikonloppu siis. pakko sanoa, etta onneksi. hermot menee valilla, pojilla on paha tapa kyseenalaistaa aika lailla kaikki mita mina sanon, joten valilla on aika raskasta yrittaa kaitsea niigta. paasaantoisesti meilla menee kuitenkin hyvin, delegaation kanssa paivittain vietettava aika on hedelmallista kun pastaan puhumaan ihan kaikesta.

koti-ikava ei pahemmin ole ollut ilmassa, mutta sylin kipeita lapset on aina valilla, etta kai se on kotiikavan kevyempaa muotoa.
kotivaelle tiedoksi, ett yhdet kirjeet/kortit on kylla lahteneet, etta odotelkaa rauhassa.  nyt on mentva. moi.