kauan kaivattu nettiaika on vihdoin.piti olla jo eilen, mutta netti ei sitten toiminutkaan. meilla on yksi kone per 22 ihmista, joten koneelle paasee noin kerran 10 paivassa kun iltaisin sita ehtii kayttaa vaan 3-4 hloa ohjelmien jalkeen.

taalla on kivaa. ainoa, mika harmittaa on se, etta olen YLIVOIMAISESTI vanhin osallistuja, staffinkin kaikki jasenet on nuorempia kuin mina. liidereista 7 on 21. kaikilla on onneksi paljon aiempaa cisv kokemusta, joten se auttaa. joskus kuitekin kaipais vahan varttuneenpaa seuraa, joka esim tietaisi jotain tyoelamasta. no, parhaiten kuitenkin viihdyn ainakin toistaiseksi 20 v brassiliiderin kanssa, etta ei se ika kaikkea merkkaa.

leiripaikka on valtava. on uimaallas, koriskentta, fudiskentta ja muuta. makuusalit on hyvin askeettiset ja kamoja joutuu pitamaan laukussa, mika aiheuttaa ainakin pojille paanvaivaa kun tavarat ei pysy jarjestyksessa. ilma on paivalla lammin, ei tietoa asteista, mutta paalle 20 kuitnkin, ihan toppikeli. yolla on jaatavaa ja kosteaa, aamusiin esim rillit saattaa olla huurussa. taravat tuntuu koko ajan vahan kosteilta, lakanat etenkin.  sisalla on kylmempi kuin ulkona, eli ma olen kylla vetanyt villapitkikset jalkaan monesti.

lapset  on kivoja. monet on jo tosin aika varttuneita, siis melkein teineja. mielessa on vastakkainen ukupuoli ja kiehnaaminen jossian maarin. j sai heti kavereita samasta huoneesta, niilla on porukka, missa on guatemalalainen, kanadalainen, saksalainen, brassi ja se. a.a. taas viihtyy brassin, saksalaisen ja italialaisen kanssa. tytot leikkii paaasiassa ruotsalaisten ja saksalaisten kanssa, latinot on teinimpia kuin ne ja niita kiinnostaa aika eri jutut.

meilla oli jo meidan nationalnight, joka sai ihan kauheasti kehuja. ruoka oli ok, mutta savuporosta kaikki ykkas hurjasti. ihana, etta se on nhyt ohi, voi rauhassa keskttya muihin juttuin. se oli kuitenkin lapsillekin jannitysmomentti.hienosti kuitenkin muistivat kaikki naytelmankin sanat.

aktiviteetit on kivoja, alusa oli tutustumista ja juoksua, nyt aika pljon yhteistyoleikkeja. leiriolympialaiset oli jo myos, samoin kuin draamapaiva. eli tosi monipuolista kaikkea. lapset tykkaa kaikista aktiviteeteista, paitsi j maalaamisesta. tanaan oli ylosalaisinpaiva, jolloin aamu aloitettiin iltalauluilla ja illallisella. spagetti aamulla oli aika jannaa.

palaan asiaan, taas kun paasen kayttamaan konetta.